-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Olekk
Olekk
Witam, mam mały problem i nie moge znalesc przyczyny ;/
Mam plik php odpowiedzialny za aktualizacje rekordow;
Zapytanie wysyłam przez jquery, i za kazdym razem dochodzi do pliku php w odpowiedniej postaci, czyli:
UPDATE listitems SET place = '47' WHERE id IN ('2','3','4','5','9','10','13','14')Zapytania do pliku php sa wysyłane w petli(dla kazdej tabeli osobno), przy wyslaniu pierwszego zapytania czyszcze wszystkie rekordy z kolumny place, a nastepnie na nowo je przypisuje.
Jednak co 2-3 zapis nie aktualizuje nowych danych w bazie, mimo ze zapytanie jest poprawne.
Bledu zadnego tez nie zwraca..
Do testow uzywam xamppa.
Tutaj funkcja js dla jasnosci:
function save() { var place = ['id47','id48','id50']; for(var o = 0, element1; element1 = place[o]; o++){ var people = []; var nodesArray = document.querySelectorAll(".miejsce > #"+place[o]+" > div"); dataString = nodesArray; for (var i = 0, element; element = dataString[i]; i++) { console.log(i); people.push(dataString[i].id); } if(o >=1) { $us1=2;} var jsonString = JSON.stringify(people); $.ajax({ type: "POST", url: "script.php", data: {data : jsonString, misc : place[o], usun : o }, cache: false, }); } }2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.